• Titel

   KONTAKTA
   OSS IDAG

  • Telefon 018-13 60 00
  • Image Image
  • ÖPPET ALLA DAGAR MÅN - FRE 10 - 18
   LÖR - SÖN 11 - 15

VERKSTAD

Vi har valt MECA

MECA är en verkstadskedja för alla vanligt förekommande bilmärken. Vi har kompetens att göra det som är bra för just din bil – och din plånbok. Vare sig du är ute efter reparation eller service så kan du känna dig trygg med att du är i säkra händer hos oss. Vi finns på över 330 ställen runt om i landet, så var du än befinner dig har du alltid en modern och ansvarstagande bilverkstad med duktiga bilmekaniker i närheten.


Att lämna bilen hos en MECA-verkstad är att göra ett bra val för din bil. Här kan du vara säker på att jobbet utförs med kvalitetssäkrade reservdelar samt att bilens garantier fortsätter att gälla när du rullat ut från verkstaden med en MECA-stämpel i serviceboken. Våra mekaniker har rätt kompetensoch utbildningsnivå samt använder relevant utrustning. Dessutom är alla våra anslutna verkstäder egna företagare, vilket innebär att det finns ett stort personligt engagemang och en vilja att göra sitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd till 100 %.

På MECA-verkstaden får du träffa mekanikern öga mot öga och kan ställa frågor kring din bil och få praktiska tips för ditt bilägande.